Veganiškos lazdyno riešutų Moka kavos receptas
Paskelbta
Sau 24, 2022
Skanios kavos receptai
Visiems mėgstantiems ir rytus pradedantiems nuo kavos pudelio siūlome išbandyti lengvai paruošiamą veganišką lazdyno riešutų MOKA kavą (Vegan Huzenut Mocha). JUMS REIKĖS:
- Dvigubos porcijos espreso kavos (paruošiama kavos aparato mygtuko paspaudimu, pvz. Dr. Coffee);
- 1 kaušelio Organiško karšto šokolado mišinio (ZUMA Organic Hot Chocolate);
- 2 paspaudimų becukrio lazdyno riešutų sirupo (SWEETBIRD Sugar Free Hazelnut syrup);
- Pieno putos (paruošti galima su kapučinatoriumi arba kavos aparato mygtuko paspaudimu, pvz. Dr. Coffee);
PARUOŠIMAS: Puodelyje sumaišykite iki vientisos pastos pavidalo espreso kavą, karštą šokoladą ir sirupą. Maišydami įpilkite pieno putą.