

Krešelyje nėra prekių
Galinga ir gardi kavos alternatyva, mūsų kraštuose mėgstama ir vertinama nuo seno. Lietuvoje surinktos laukinės gilės yra švelniai ir lėtai skrudinamos, kol įgauna prabangų, pieniškos karamelės skonį.
Rinkitės vieną iš dviejų būdų:
1. Įberkite 1 a. š. kavos į puodelį. Užpilkite verdančiu vandeniu ar mėgstamu pienu, palaikykite 5–7 min.
2. Tradicinis ruošimo būdas: užvirkite 250 ml vandens, įberkite 1 a. š. kavos ir virkite 3–5 min. Įpylę tiek pat pieno, dar pavirkite 1 min.
Gardu su medumi, sviestu, cinamonu. Skanaus!
P. S. Tinka ruošti visų tipų kavinukais ir pusiau automatiniais (nemalančiais) kavos aparatais.
Sudedamosios dalys: paprastojo ąžuolo (quercus robur) gilių branduoliai 100 %.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos.
Sudedamosios dalys: paprastojo ąžuolo (quercus robur) gilių branduoliai 100 %.