

Krešelyje nėra prekių
Sodri energija užlieja kūną, švelnus musono dvelksmas glosto gomurį, o vaizduotėje iškyla nesibaigiantis mėlynas jūros horizontas. Pojūčiai nubunda, poskonyje dar ilgai išlieka saldžių ir gaivių prieskonių aromatas.
Kiekvienas gurkšnis – tai kelionė į laikus, kai burlaiviais vežama kava prisotindavo drėgnų ir sūrių musonų vėjų, įgaudavo auksinį atspalvį ir prarasdavo rūgštumą. Sodri, nerūgšti Bazzara "India Monsooned Malabar" kava žavi ryškiu aromatu – tai Indijos klimato ir unikalios kavos brandinimo tradicijos rezultatas.
Rankomis rinkta arabika išvaloma nuo minkštimo ir paskleidžiama storu (15–25 cm) sluoksniu ant grindų atvirose patalpose. Drėgni ir sūrūs jūros gūsiai sukuria neįprastas sąlygas kavai bręsti – šis procesas vadinamas musoniniu apdirbimu.
Sodri energija užlieja kūną, švelnus musono dvelksmas glosto gomurį, o vaizduotėje iškyla nesibaigiantis mėlynas jūros horizontas. Pojūčiai nubunda, poskonyje dar ilgai išlieka saldžių ir gaivių prieskonių aromatas.
Kiekvienas gurkšnis – tai kelionė į laikus, kai burlaiviais vežama kava prisotindavo drėgnų ir sūrių musonų vėjų, įgaudavo auksinį atspalvį ir prarasdavo rūgštumą. Sodri, nerūgšti Bazzara "India Monsooned Malabar" kava žavi ryškiu aromatu – tai Indijos klimato ir unikalios kavos brandinimo tradicijos rezultatas.
Rankomis rinkta arabika išvaloma nuo minkštimo ir paskleidžiama storu (15–25 cm) sluoksniu ant grindų atvirose patalpose. Drėgni ir sūrūs jūros gūsiai sukuria neįprastas sąlygas kavai bręsti – šis procesas vadinamas musoniniu apdirbimu.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos.
Sodri energija užlieja kūną, švelnus musono dvelksmas glosto gomurį, o vaizduotėje iškyla nesibaigiantis mėlynas jūros horizontas. Pojūčiai nubunda, poskonyje dar ilgai išlieka saldžių ir gaivių prieskonių aromatas.
Kiekvienas gurkšnis – tai kelionė į laikus, kai burlaiviais vežama kava prisotindavo drėgnų ir sūrių musonų vėjų, įgaudavo auksinį atspalvį ir prarasdavo rūgštumą. Sodri, nerūgšti Bazzara "India Monsooned Malabar" kava žavi ryškiu aromatu – tai Indijos klimato ir unikalios kavos brandinimo tradicijos rezultatas.
Rankomis rinkta arabika išvaloma nuo minkštimo ir paskleidžiama storu (15–25 cm) sluoksniu ant grindų atvirose patalpose. Drėgni ir sūrūs jūros gūsiai sukuria neįprastas sąlygas kavai bręsti – šis procesas vadinamas musoniniu apdirbimu.