

Krešelyje nėra prekių
Ultra aukšta temperatūra (UAT) apdorotas pienas be laktozės. Šis pienas puikiai tinka pieniškų košių, pieno kokteilių, kavos su pienu ruošimui ir žmonėms, kurie netoleruoja laktozės. Laktozė yra pieno cukrus. Į pieną įvestas laktazės fermentas suskaldo pieno cukrų į gliukozę ir galaktozę dar prieš vartojimą. Pienas įgauna salstelėjusį skonį . Tokį pieną drąsiai gali vartoti kiekvienas. Jis ne tik lengvai įsisavinamas, bet ir skanus gerti.
Ultra aukšta temperatūra (UAT) apdorotas pienas be laktozės. Šis pienas puikiai tinka pieniškų košių, pieno kokteilių, kavos su pienu ruošimui ir žmonėms, kurie netoleruoja laktozės. Laktozė yra pieno cukrus. Į pieną įvestas laktazės fermentas suskaldo pieno cukrų į gliukozę ir galaktozę dar prieš vartojimą. Pienas įgauna salstelėjusį skonį . Tokį pieną drąsiai gali vartoti kiekvienas. Jis ne tik lengvai įsisavinamas, bet ir skanus gerti.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos.
Ultra aukšta temperatūra (UAT) apdorotas pienas be laktozės. Šis pienas puikiai tinka pieniškų košių, pieno kokteilių, kavos su pienu ruošimui ir žmonėms, kurie netoleruoja laktozės. Laktozė yra pieno cukrus. Į pieną įvestas laktazės fermentas suskaldo pieno cukrų į gliukozę ir galaktozę dar prieš vartojimą. Pienas įgauna salstelėjusį skonį . Tokį pieną drąsiai gali vartoti kiekvienas. Jis ne tik lengvai įsisavinamas, bet ir skanus gerti.