

Krešelyje nėra prekių
Japoniška Matcha arbata 250 g – aukščiausios kokybės žalioji arbata iš Japonijos
Japoniška Matcha – tai aukščiausios kokybės žalioji arbata, gaminama iš šešėlyje augintų ir rankomis atrinktų žaliosios arbatos lapelių, sumaltų į itin smulkius miltelius. Šis natūralus produktas išsiskiria ne tik ryškia žalia spalva, bet ir ypatingomis savybėmis sveikatai bei energijai.
Kodėl verta rinktis japonišką matchą?
Iki 10 kartų daugiau antioksidantų nei įprastoje žaliojoje arbatoje
Natūrali energija ir susikaupimas dėl L-teanino ir žaliojo kofeino
L-teaninas palaiko gerą nuotaiką ir padeda sumažinti stresą
Švelnus kofeino poveikis – energija be staigių šuolių ar nerimo
Kaip paruošti matchą?
Į puodelį suberkite ½ arbatinio šaukštelio (arba 1–2 bambukinius šaukštelius) matchos miltelių ir įpilkite 100 ml vandens (apie 70 °C). Išplakite specialia matchos šluotele (chasen) arba pieno plakikliu, kol gėrimas suputos.
Laikymas: Laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, vėsioje ir sausoje vietoje, toliau nuo stipraus kvapo produktų, kad išliktų natūralus aromatas ir skonis.
Japoniška Matcha arbata 250 g – aukščiausios kokybės žalioji arbata iš Japonijos
Japoniška Matcha – tai aukščiausios kokybės žalioji arbata, gaminama iš šešėlyje augintų ir rankomis atrinktų žaliosios arbatos lapelių, sumaltų į itin smulkius miltelius. Šis natūralus produktas išsiskiria ne tik ryškia žalia spalva, bet ir ypatingomis savybėmis sveikatai bei energijai.
Kodėl verta rinktis japonišką matchą?
Iki 10 kartų daugiau antioksidantų nei įprastoje žaliojoje arbatoje
Natūrali energija ir susikaupimas dėl L-teanino ir žaliojo kofeino
L-teaninas palaiko gerą nuotaiką ir padeda sumažinti stresą
Švelnus kofeino poveikis – energija be staigių šuolių ar nerimo
Kaip paruošti matchą?
Į puodelį suberkite ½ arbatinio šaukštelio (arba 1–2 bambukinius šaukštelius) matchos miltelių ir įpilkite 100 ml vandens (apie 70 °C). Išplakite specialia matchos šluotele (chasen) arba pieno plakikliu, kol gėrimas suputos.
Laikymas: Laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, vėsioje ir sausoje vietoje, toliau nuo stipraus kvapo produktų, kad išliktų natūralus aromatas ir skonis.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos. .