

Krešelyje nėra prekių
Ten, kur laikas sustoja tarp kalnų viršūnių, o rūko miškai kuria šviesos ir šešėlių žaismą, lėtai noksta kava, kupina vidinio tyrumo. Jos aromatas – šiltas kaip prisiminimas: sušildytas prieskonių, saldus kaip prinokę tropiniai vaisiai. Apelsinų ir citrusinių vaisių gaiva įsilieja lengvai – tarsi pirmoji ryto šviesa, prasiskverbianti pro medžių šakas. Tai išskirtinė, puikiai subalansuoto skonio rūšinė ekologiška kava.
Santa Teresa regione, vakarinėje Hondūro dalyje, šią ekologišką kavą Cocrebistol kooperatyvo nariai augina po medžių glėbiu – natūralioje ramybėje. Jų kava tokia ypatinga, kad „Puro“ įsigyja visą derlių dar prieš jam subręstant. Kava auginama 1250–1600 m aukštyje virš jūros lygio, skinama rankomis lapkritį ir natūraliai džiovinama saulėje.
Sąžiningos prekybos vertybės, subalansuotas anglies dioksido kiekis, kavos skrudinimas naudojant saulės energiją, atliekų perdirbimas – tai tik keli žingsniai, kuriuos „Puro“ žengia siekdami tvarios kavos ateities. Šio prekės ženklo kavą augina smulkūs „Fairtrade“ kooperatyvai, kurie savo amatą perduoda iš kartos į kartą. Augindami nuostabią kavą, jie pasakoja istorijas apie savo gyvenimo būdą, ūkius ir šeimas – šiomis istorijomis „Puro“ dalijasi su Jumis.
2 % sumos nuo šios kavos pardavimo bus skiriama „World Land Trust“ organizacijos iniciatyvoms, o kiekvienas kavos pirkėjas prisidės prie planetos biologinės įvairovės išsaugojimo.
Ten, kur laikas sustoja tarp kalnų viršūnių, o rūko miškai kuria šviesos ir šešėlių žaismą, lėtai noksta kava, kupina vidinio tyrumo. Jos aromatas – šiltas kaip prisiminimas: sušildytas prieskonių, saldus kaip prinokę tropiniai vaisiai. Apelsinų ir citrusinių vaisių gaiva įsilieja lengvai – tarsi pirmoji ryto šviesa, prasiskverbianti pro medžių šakas. Tai išskirtinė, puikiai subalansuoto skonio rūšinė ekologiška kava.
Santa Teresa regione, vakarinėje Hondūro dalyje, šią ekologišką kavą Cocrebistol kooperatyvo nariai augina po medžių glėbiu – natūralioje ramybėje. Jų kava tokia ypatinga, kad „Puro“ įsigyja visą derlių dar prieš jam subręstant. Kava auginama 1250–1600 m aukštyje virš jūros lygio, skinama rankomis lapkritį ir natūraliai džiovinama saulėje.
Sąžiningos prekybos vertybės, subalansuotas anglies dioksido kiekis, kavos skrudinimas naudojant saulės energiją, atliekų perdirbimas – tai tik keli žingsniai, kuriuos „Puro“ žengia siekdami tvarios kavos ateities. Šio prekės ženklo kavą augina smulkūs „Fairtrade“ kooperatyvai, kurie savo amatą perduoda iš kartos į kartą. Augindami nuostabią kavą, jie pasakoja istorijas apie savo gyvenimo būdą, ūkius ir šeimas – šiomis istorijomis „Puro“ dalijasi su Jumis.
2 % sumos nuo šios kavos pardavimo bus skiriama „World Land Trust“ organizacijos iniciatyvoms, o kiekvienas kavos pirkėjas prisidės prie planetos biologinės įvairovės išsaugojimo.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos. .