

Krešelyje nėra prekių
Ten, kur Himalajų viršūnės remiasi į dangų, auga viena rečiausių pasaulio kavų. Nepal Himalaya – tai tylių kalnų, gaivaus oro ir nepaliestos gamtos tyrumo atspindys.
Ant pasaulio stogo šlaitų plyti mažytės kavos plantacijos, kur lėtai noksta kavos uogos, girdomos senovinių ledynų vandeniu. Čia vietos ūkininkai, vedini kantrybės ir pagarbos kalnų žemei, rankomis renka kavos uogas. Po apdorojimo ir preciziško Bazzara skrudinimo atsiskleidžia nepriekaištinga skonių pusiausvyra. Gaivios citrusinių vaisių natos susipina su šiltais cinamono, imbiero ir kardamono atspalviais, o aromate atsiskleidžia žydinčio rododendro lengvumas ir subtilus juzu vaisių švelnumas.
Nepal Himalaya sudaro vos 0,01 % pasaulinės kavos rinkos – tai retenybė, vertinama ne tik dėl kilmės, bet ir dėl pojūčių, kuriuos dovanoja kiekvienas gurkšnis. Tai kava, kuria norisi mėgautis lėtai – su pagarba jos kilmei.
Nors auga už vadinamosios Kavos juostos ribų, Nepal Himalaya stebina išraiškingu skoniu ir balansu. Į Europą ši kava gabenama oro transportu iš Katmandu – kad neprarastų nei savo kilmės didybės, nei trapios šviežumo akimirkos.
Bazzara Rarity kolekcija – tai trys legendos, kilusios iš Jamaikos, Panamos ir Nepalo kalnų, kur kava noksta iš lėto, prisigerdama ūkanų, aukštikalnių tylos ir žemės gausos.
Kiekviena uoga – tarsi retas brangakmenis, skinama rankomis, su kantrybe ir pagarba gamtai.
Uogos atrenkamos tik visiškai sunokusios – panardintos į vandenį, gilyn nusileidžia tik brandžiausios, pasiruošusios atskleisti sukauptą aromatų turtingumą. Po kruopštaus apdorojimo ir firminio, lėto itališko skrudinimo kiekviena kava atsiskleidžia savaip: Jamaica Blue Mountain dvelkia švelnia elegancija, Panama Geisha žavi gėlių aromatu, o Nepal Himalaya stebina tobula harmonija, gimusia mažytėse plantacijose Everesto papėdėje.
Tai – Specialty kategorijos kavos pupelės, įvertintos SCA asociacijos 83 balais iš 100 balų skalės.
Ten, kur Himalajų viršūnės remiasi į dangų, auga viena rečiausių pasaulio kavų. Nepal Himalaya – tai tylių kalnų, gaivaus oro ir nepaliestos gamtos tyrumo atspindys.
Ant pasaulio stogo šlaitų plyti mažytės kavos plantacijos, kur lėtai noksta kavos uogos, girdomos senovinių ledynų vandeniu. Čia vietos ūkininkai, vedini kantrybės ir pagarbos kalnų žemei, rankomis renka kavos uogas. Po apdorojimo ir preciziško Bazzara skrudinimo atsiskleidžia nepriekaištinga skonių pusiausvyra. Gaivios citrusinių vaisių natos susipina su šiltais cinamono, imbiero ir kardamono atspalviais, o aromate atsiskleidžia žydinčio rododendro lengvumas ir subtilus juzu vaisių švelnumas.
Nepal Himalaya sudaro vos 0,01 % pasaulinės kavos rinkos – tai retenybė, vertinama ne tik dėl kilmės, bet ir dėl pojūčių, kuriuos dovanoja kiekvienas gurkšnis. Tai kava, kuria norisi mėgautis lėtai – su pagarba jos kilmei.
Nors auga už vadinamosios Kavos juostos ribų, Nepal Himalaya stebina išraiškingu skoniu ir balansu. Į Europą ši kava gabenama oro transportu iš Katmandu – kad neprarastų nei savo kilmės didybės, nei trapios šviežumo akimirkos.
Bazzara Rarity kolekcija – tai trys legendos, kilusios iš Jamaikos, Panamos ir Nepalo kalnų, kur kava noksta iš lėto, prisigerdama ūkanų, aukštikalnių tylos ir žemės gausos.
Kiekviena uoga – tarsi retas brangakmenis, skinama rankomis, su kantrybe ir pagarba gamtai.
Uogos atrenkamos tik visiškai sunokusios – panardintos į vandenį, gilyn nusileidžia tik brandžiausios, pasiruošusios atskleisti sukauptą aromatų turtingumą. Po kruopštaus apdorojimo ir firminio, lėto itališko skrudinimo kiekviena kava atsiskleidžia savaip: Jamaica Blue Mountain dvelkia švelnia elegancija, Panama Geisha žavi gėlių aromatu, o Nepal Himalaya stebina tobula harmonija, gimusia mažytėse plantacijose Everesto papėdėje.
Tai – Specialty kategorijos kavos pupelės, įvertintos SCA asociacijos 83 balais iš 100 balų skalės.
* Privalomi laukai
Svetainė apsaugota reCAPTCHA, joje galioja Google privatumo ir paslaugų teikimo sąlygos. .